Nou curs, nova etapa

Iniciem un nou “curs”: Retornem a la feina després de les vacances d’estiu. Espero que les hàgiu gaudit, fent moltes coses. O, també, no fent-ne. Els experts diuen que de tant en tant convé no saber què fer, avorrir-se una mica. Però… ara, amb el nou curs… a tota màquina.

En el meu cas, us vull comentar que fa poc he començat una nova etapa professional. Després de tres anys i mig fascinants a l’Oficina d’Investigació i Transferència Tecnològica de la Universitat de Girona, ara m’he incorporat a la Direcció General d’Indústria que lidera l’Oriol Alcoba per portar-hi l’Àrea d’Anàlisi Estratègica.

És una Àrea que té per funcions ajudar el Director en el disseny d’estratègies industrials sectorials i de programes de suport a la competitivitat. També, des de l’Observatori de la Indústria, fer el seguiment de l’estratègia industrial catalana i del Pacte Nacional per a la Indústria, recollir dades sobre la competitivitat dels sectors industrials amb l’objectiu de dissenyar polítiques industrials i planificar i supervisar els estudis d’economia industrial que realitzi la Direcció General.

Amb il·lusió, desitjo ser d’ajuda al Director General d’Indústria (Oriol Alcoba) i al Secretari d’Empresa i Competitivitat (Albert Castellanos) del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat en aquesta important tasca de promoció i suport a la indústria catalana. 

Bon curs a tothom!

22 Replies to “Nou curs, nova etapa”

  1. Enhorabona Pere,
    Segur que els donaràs una bona empenta, que fa falta.
    Ja saps que pots comptar amb tot el nostre equip.

  2. Enhorabona Pere! Et desitjo molta sort i èxit en aquesta nova àrea de responsabilitat que has assumit! Una abraçada des del Parc Agrobiotech de Lleida on estem treballant per ser un node aglutinador de projectes en bioeconomia i en innovació digital agroalimentària i forestal. En tot el que puguem col.laborar, compta amb nosaltres!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.